Productiestart 'Deadpool 2' uitgesteld

Productiestart 'Deadpool 2' uitgesteld

Door het vertrek van Tim Miller haalt men januari niet.

Nadat Deadpool wereldwijd een succes bleek, was de verwachting dat Fox vaart zou maken met het vervolg. Het recente vertrek van Tim Miller als regisseur gooide onlangs echter roet in het eten. Gisteren meldde de website What's Filming dat de opnames desondanks zouden beginnen in januari. Maar nu is er een bericht van Collider dat stelt dat die begindatum niet gehaald wordt.

"Zodra er een regisseur gevonden wordt, moet hij of zij kijken naar de meest recente versie van het script en, afhankelijk van hoe flexibel Fox wil zijn met de begindatum, kan hij of zij eigen ideeën naar de film brengen. Daarvoor moeten er stukken herschreven worden, en moet de regisseur een team voor achter de schermen verzamelen, waaronder een productieontwerper die sets kan bouwen en een kostuumontwerper om te visualiseren hoe bepaalde personages tot leven gebracht kunnen worden", schrijft de site om te illustreren hoe onwaarschijnlijk het is dat de opnames in januari van start gaan.

Er is op dit moment ook nog geen regisseur gevonden voor het project, al schijnt het dat acteur Ryan Reynolds en Fox drie kandidaten hebben: David Leitch, Drew Goddard en Magnus Martens. Vermoedelijk volgt een beslissing snel en kan er dan gekeken worden naar een nieuwe begindatum voor de productie.



NieuwsFilm

meest populair