Wolverine op de vlucht op poster 'Logan'

Wolverine op de vlucht op poster 'Logan'

Samen met X-23.

In de eerstvolgende X-Men film, met de simpele titel Logan, gaat Hugh Jackman afscheid nemen van het geliefde Marvel-personage Wolverine en zal hij vermoedelijk zijn opvolger introduceren. Op onderstaand affiche voor de film van regisseur James Mangold zie je "Old Man Logan" op de vlucht, samen met zijn "soortgenoot" X-23.

De goed ontvangen trailer liet al zien dat de oude en minder snel helende Wolverine én de door Alzheimer getroffen Professor Charles Xavier (Patrick Stewart) zich ontfermen over het meisje Laura Kinney, gespeeld door Dafne Keen. Zij is een kloon van Wolverine.

Ook maakten de eerste beelden duidelijk dat de superheldenfilm zich afspeelt in een toekomst waarin de X-Men niet meer bestaan. De wereld wordt gecontroleerd door Nathaniel Essex a.k.a. Mister Sinister (vermoedelijk Richard E Grant) en samen met Boyd Holbrooks Donald Pierce, leider van The Reavers, is hij de belangrijkste villain.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
In Logan is ook Stephen Merchants Caliban te zien, een personage dat ook te zien was in het recente X-Men Apocalypse. De R-rated film staat gepland voor 2 maart en hieronder zie je de iets stevigere versie van de trailer:



NieuwsFilm

meest populair