Michael Shannon haalt uit naar Trump-aanhangers

Michael Shannon haalt uit naar Trump-aanhangers

En de acteur laat weten wat hij van 'Batman vs Superman' vond.

Veel bekendheden hebben al gezegd geïrriteerd of bedroefd te zijn nu ze weten dat Donald Trump vanaf januari de opvolger gaat worden van Obama. Ook Michael Shannon (o.a. bekend van The Iceman) wil ons wel even zijn mening over Trump-aanhangers vertellen en hij houdt zich daarbij bepaald niet in. Een tijdje geleden zei hij al dat de mensen die op Trump zouden gaan stemmen, zich uiteindelijk allemaal zelf de schuld zouden kunnen geven als Trump gekozen zou worden en Amerika bekend zou komen te staan als "de Verenigde Staten van idiote en achterlijke klootzakken", met als president "een oranje getinte man".

Maar nu dat Trump daadwerkelijk heeft gewonnen, gaat Shannon zelfs nog een stapje verder: "Er zijn veel oude mensen die zich nu maar eens moeten gaan realiseren dat ze een fijn leven hebben gehad en dat het tijd wordt om dit nu maar eens op te geven. Zij zijn namelijk diegenen die deze idioot in het zadel geholpen hebben. Als het aan de jongeren gelegen had, de mensen van tussen de 18 en 25, dan was Hilary Clinton de nieuwe president geworden. Ik heb niks tegen oudere mensen, maar als je op Trump hebt gestemd moet je je toch maar eens gaan klaarmaken voor de urn".

Hij had ook nog een advies voor de mensen die aanstaande donderdag Thanksgiving gaan vieren met familieleden die op Trump gestemd hebben: "F*ck 'em. Je hebt geen familie meer. Ga niet naar huis. Niet voor Thanksgiving en ook niet voor Kerstmis. Spreek gewoon helemaal niet meer met hen. Jouw stilte zal hun laten weten dat ze fout zaten".

Ook had Michael Shannon het een en ander te zeggen over Batman VS Superman: Dawn of Justice, aangezien hij de grote slechterik, General Zod, speelde in Man of Steel: "Ook al is mijn lichaam te zien in de film, ik was nooit op de set. Wat jullie zagen was niet meer dan een pop van was" Verder had hij nog iets gezegd waar regisseur Zack Snyder waarschijnlijk niet erg blij mee zal zijn: "Het is me nu al zo vaak gevraagd of ik de film heb gezien of niet. Om eerlijk te zijn, een beetje wel en een beetje niet. Ik heb hem een keertje gezien, maar viel toen halverwege in slaap. Dat was wel tijdens een vlucht, anders heb ik gewoonweg geen tijd om films te zitten bekijken".

Het excuus van de acteur was dus dat hij behoorlijk moe was en te weinig tijd had, maar de nodige mensen op internet lieten al weten het hem dat niet kwalijk te nemen. Ze zeiden dat de film misschien ooit wel eens in de loop der jaren een cult-film/klassieker zou kunnen worden, maar dat het lang niet was waar iedereen op gehoopt had.



NieuwsFilm

meest populair