Promo-poster 'Spider-Man: Homecoming' duikt op

Promo-poster 'Spider-Man: Homecoming' duikt op

In een herkenbare pose.

Over 7 maanden gaat Marvel Studios en Sony Pictures' Spider-Man: Homecoming al bijna in première, maar tot op heden hebben we voor de superheldenfilm nog geen officiële foto, posters of beelden gezien. Wel een titellogo en deze prijkt ook op onderstaande opgedoken promo-poster waarop ook Spider-Man te zien is in een herkenbare pose.

Onderstaande poster werd ontdekt op een Italiaans VFX-evenement. Ondertussen gaat ook het gerucht rond dat de eerste trailer te zien is tijdens de release van Rogue One: A Star Wars Story. Dus wie weet duurt het niet lang meer voor we een blik krijgen op Spidey's eerste solo-avontuur in het Marvel Cinematic Universe.

Bekijk de afbeelding
De titelrol in de film van Jon Watts (Cop Car) is uiteraard in handen van Tom Holland. Hij neemt het op tegen onder meer Michael Keatons Adrian Toomes / Vulture. Andere rollen zijn voor Bokeem Woodbine (Shocker), Robert Downey Jr. (Tony Stark / Iron Man), Marisa Tomei (Aunt May), Logan Marshall-Green (Phineas Mason / Tinkerer), Tony Revolori (Flash Thompson), Zendaya (Michelle) en Jon Favreau als Happy Hogan. Vanaf 6 juli 2017 in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair