Eliza Dushku bezoekt een gespookt gekkenhuis in trailer 'Eloise'

Eliza Dushku bezoekt een gespookt gekkenhuis in trailer 'Eloise'

De psychologische horrorthriller is het regiedebuut van Robert Legato.

Robert Legato, een expert in visuele effecten die daar tevens twee Oscars mee in de wacht sleepte met Hugo en Titanic, heeft zijn speelfilm regiedebuut afgerond. Eerder filmde hij een drietal afleveringen voor tv-series Star Trek: The Next Generation en Star Trek: Deep Space Nine. De film wordt omschreven als een psychologische horrorthriller. Hij draagt de titel Eloise, naar het gelijknamige psychiatrisch ziekenhuis dat rond 1913 de deuren opende en waar de film geschoten is.

Eliza Dushku, Chace Crawford, PJ Byrne en Brandon T. Jackson spelen de hoofdrollen als een groep vrienden die naar een verlaten gekkenhuis reizen en er inbreken, hopende een overlijdensakte te vinden. Hiermee kan Jacob (Crawford) aanspraak maken op een forse erfenis. Het viertal stuit echter op een huiveringwekkend verleden dat tot leven komt. Ook ontdekken ze de waarheid over hun tragische achtergronden.



Vinson Films en Slam Productions zijn verantwoordelijk voor het realiseren van Eloise. Chris Borrelli heeft het verhaal geschreven. Zoals je in de trailer ziet komt de horror begin januari in de VS uit. Een Nederlandse releasedatum is er nog niet.

NieuwsFilm

meest populair