Babynieuws rond Mila Kunis, Bradley Cooper, Amanda Seyfried en meer

Babynieuws rond Mila Kunis, Bradley Cooper, Amanda Seyfried en meer

En hoe zit het met de afzonderlijke relaties van Kaya Scodelario en Sarah Roemer?

In Hollywood zitten ze absoluut niet stil. De afgelopen week is er veel nieuws rond acteurs en actrices uitgekomen wat betreft zwangerschappen, verlovingen en verloren romances. We zetten ze hieronder voor jullie op een rijtje - wie zijn er in verwachting en wie zijn zojuist trotse ouders geworden?

We beginnen bij Ted 2-actrice Amanda Seyfried. Haar vertegenwoordiger onthulde aan E! News dat ze zwanger is. Het wordt het eerste kindje van de dertiger. De vader is The Newsroom-acteur Thomas Sadoski, een veertiger. Sinds maart dit jaar zijn ze bij elkaar. In september besloten ze dat een huwelijk de volgende stap is en raakten verloofd. Zowel Seyfried als Sadoski zijn eerder al getrouwd geweest, respectievelijk met Justin Long en Kimberly Hope.

De 33-jarige schone Mila Kunis is al veel verder. Zij is een paar dagen geleden bevallen van haar tweede kind met Ashton Kutcher (38 jaar). Gisteren deelden ze mee dat hun pasgeboren zoontje de naam Dimitri Portwood draagt. Kunis schonk twee jaar geleden leven aan dochter Wyatt Isabelle. De tortelduifjes uit That '70s Show noemen elkaar sinds vorig jaar man en vrouw.

Hoewel ze het zelf niet hebben bekendgemaakt zijn ook Bradley Cooper en zijn Russische vriendin Irina Shayk in verwachting van hun eerste kind. Diverse bronnen hebben dat aan ET doorgespeeld. Er is visuele bevestiging van het nieuwtje. Hier zien we bijvoorbeeld het 30-jarige model op de catwalk met een zwangerschapsbuik. Dit was afgelopen woensdag, toen ze meedeed met de modeshow van Victoria's Secret. Cooper (41 jaar) en Shayk zijn sinds medio 2015 bij elkaar.

Eergisteren is Kaya Scodelario, bekend van de Maze Runner-serie, moeder geworden van een jongetje. Ook zij en haar man, Abraham Lincoln: Vampire Hunter's Benjamin Walker, houden de naam van hun eerste kind nog geheim. De Engels-Braziliaanse actrice is 24 jaar, Amerikaan Benjamin is 10 jaar ouder. Vorig jaar stapten ze in het huwelijksbootje. Zie hieronder Scodelario's Instagram-foto waarmee ze het nieuws aankondigde.

Welcome to the world little man. We couldn't be happier or more in love with you & Arnie's loving his new cuddle buddy. ❤️

Een foto die is geplaatst door Kaya Scodelario-Davis (@kayascods) op




In gerelateerd nieuws berichtte Us Weekly wat er voor acteurskoppel Chad Michael Murray en Sarah Roemer op de planning staat. De ouders, die vorig jaar een jongetje verwelkomde, lieten begin november weten hun familie uit te gaan breiden. Us Weekly kan nu bevestigen dat het om een meisje gaat.

NieuwsFilm

meest populair