Volledige teaser trailer 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'!

Volledige teaser trailer 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'!

James Gunn geeft de A-Holes een volgend groots avontuur.

Wat één van de grootste risico-projecten leek voor Marvel Studios pakte verrassend goed uit. Met de relatief onbekende regisseur James Gunn en een cast bestaande uit grote en ook zeker onbekendere namen wist Guardians of the Galaxy (2014) uit te groeien tot een van de meest verfrissende sci-fi blockbusters van de afgelopen jaren. In 2017 volgt het tweede deel. Hieronder zie je de volledige teaser trailer voor Guardians of the Galaxy Vol. 2.

In de beelden flink wat meer actie ten opzichte van de eerdere sneak peek, maar ook veel baby Groot, met het stemmetje van Vin Diesel. Daarnaast krijgen we een eerste blik op het ruimtemonster uit eerdere concept-art en zien we aan het einde het personage Mantis, een rol van Pom Klementieff.


In Vol. 2 gaat onder meer Chris Pratts Peter Quill a.k.a. Star-Lord op zoek naar zijn vader. Hij krijgt hierbij hulp van de Guardians Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (stem Bradley Cooper) en Groot (stem Vin Diesel). Het team wordt aangevuld met minimaal Yondu (Michael Rooker) en waarschijnlijk ook Nebula (Karen Gillan) en de eerder genoemde Mantis. Quills vader blijkt Ego te zijn, een rol van Kurt Russell.

Andere rollen worden ingevuld door Glenn Close (Nova Prime), Sean Gunn (Kraglin), Elizabeth Debicki (Ayesha), Tommy Flanagan (Tullk), Chris Sullivan (Taserface), Nathan Fillion (Simon Williams) en Sylvester Stallone in een nog onbekende rol / cameo.

Vanaf 27 april in de Nederlandse (3D) bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair