Nieuwe trailer 'Office Christmas Party'

Nieuwe trailer 'Office Christmas Party'

Het wordt een ruige, onbeschaamde Kerstmis...

Diegenen die niet zoveel ophebben met de braafheid van het naderende Kerstfeest, zitten dit jaar goed in de bios. Niet alleen kunnen ze genieten van Bad Santa 2, ook wordt er (te) uitbundig gefeest in Office Christmas Party. Van die laatste titel is nu een nieuwe trailer verschenen, die wederom aangeeft dat de vrede op aarde in dit geval voornamelijk gezocht wordt in het gezamenlijk nuttigen van dubieuze hoeveelheid alcohol. Met natuurlijk de gebruikelijke bizarre resultaten.

Er zit echter zowaar ook nog een verhaal achter dit uit de hand gelopen feestje. De CEO van een grote kantoormaatschappij dreigt de bedrijfstak van haar broer te sluiten. In een laatste poging het tij te keren en een potentieel belangrijke cliënt voor zich te winnen, besluit hij vervolgens een denderend Kerstfeest te geven om de klant te imponeren. Dat gaat natuurlijk helemaal mis.

In Office Christmas Party zien we Jennifer Aniston, Jason Bateman en T.J. Miller in de hoofdrollen, met een hele rits bekende Amerikaanse komische gezichten in de bijrollen. De regie ligt in de handen van het duo John Gordon en Will Speck.

Het feest barst in Nederland los op 8 december.



NieuwsFilm

meest populair