Nieuwe erotische trailer 'Fifty Shades Darker'

Anastasia Steele en Christian Grey zijn terug.

Universal Pictures heeft een gloednieuwe trailer vrijgegeven voor Fifty Shades Darker. Als er één ding duidelijk wordt uit de beelden, is dat Christian Grey (Jamie Dornan) wanhopig is om Anastasia Steele (Dakota Johnson) een plekje terug te geven in zijn leven. Het spel blijkt nu wel een tikkeltje veranderd te zijn, want waar het duo probeert te bouwen aan een stabiele relatie, komen er uit de schaduwen figuren uit Christians verleden naar buiten, die het koppel uit elkaar willen drijven. Hieronder de nieuwe trailer voor de film, gevolgd door een stel foto's.


Fify Shades Darker is geregisseerd door James Foley, op basis van een scenario van Niall Leonard. Hij is getrouwd met schrijfster van de boeken, E.L. James, die allesbehalve tevreden was met de eerste film gebaseerd op haar erotische romans. Deze tweede poging van Universal Pictures om de franchise naar het witte doek te brengen kan wel op haar goedkeuring rekenen.

Rollen in Fifty Shades Darker worden niet alleen gespeeld door Jamie Dornan en Dakota Johnson, maar ook door Eric Johnson, Luke Grimes, Hugh Dancy, Rita Ora en Marci Gay Harden. De film gaat op 14 februari 2017 in première.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair