Laurence Fishburne naast Daniel Radcliffe in 'Beast of Burden'

Laurence Fishburne naast Daniel Radcliffe in 'Beast of Burden'

Ook Grace Gummer is te zien in de actiethriller van Jesper Ganslandt.

Het Engelstalig regiedebuut van Jesper Ganslandt is twee acteurs rijker. Dat heeft The Tracking-Board bekendgemaakt. De actiethriller Beast of Burden zag sinds eind oktober al in Daniel Radcliffe diens hoofdrolspeler, nu zijn Laurence Fishburne (Passengers) en Grace Gummer (tv-serie Mr. Robot) in belangrijke rollen toegevoegd.

Radcliffe is Sean Haggerty, een drugssmokkelaar die met een vliegtuigje de grenzen overgaat. Hij is het gewend tegen allerlei mensen te liegen, waaronder drugskartels en zijn vrouw Julie. Maar nu is hij er allemaal klaar mee en wil hij uit het illegale leventje stappen. Zijn laatste klus is het vervoeren van 25 kilogram aan cocaïne. Of hij daar heelhuids mee wegkomt zullen we zien.

Beast of Burden speelt zich in een tijdsperiode van 24 uur af. Fishburne is volgens The Tracking-Board een behandelaar van de drugskartels die Haggerty moet gidsen tijdens zijn missie. Gummer gaat vrouwlief Julie spelen. Zij zal samen met haar man een manier moeten vinden om uit de klauwen van de drugskartels te komen.

Adam Hoelzel is verantwoordelijk voor het schrijfwerk. De opnames zijn onlangs van start gegaan. Bedrijven die bij de productie betrokken zijn als voortbrengers en geldschieters, zoals MGMT Entertainment en Green-Light International, brachten voorheen titels als Imperium en tv-serie Atlanta voort.



NieuwsFilm

meest populair