Gerucht: Opnames 'X-Men 7' beginnen in mei

Fox keert terug naar Montreal.

Het lijkt erop dat 20th Century Fox zich erop voorbereidt snel van start te gaan met de volgende grote film in de X-Men-franchise. Volgens Le Journal De Montréal heeft de studio zijn productiekantoor geopend in MELS Studios, waar eerder de films X-Men: Days of Future Past en X-Men: Apocalypse opgenomen werden.

MELS Studios baas Michel Trudel aan het woord: "Ze beginnen in mei met de opnames en zullen gedurende een periode van een paar maanden studio's 2 en 3 gebruiken." Het kostte Trudel en zijn personeel veel tijd om te onderhandelen met Fox over deze terugkeer. "We hebben twee en een halve maand met de mensen van Fox onderhandeld. Ik ben in oktober naar Los Angeles gereisd om hen te overtuigen. We zijn er erg blij mee dat ze akkoord zijn gegaan. Ze hebben genoten van hun vorige twee opname-ervaringen en zijn erg tevreden met onze faciliteiten en het talent in de filmindustrie van Quebec."

Nu de productiestart dus praktisch zeker is, kunnen we de vraag stellen welke film opgenomen gaat worden. Het bericht van de Journal stelt dat het gaat om X-Men 7 en dus geen spin-off, maar helemaal zeker lijkt dat niet. Het lijkt waarschijnlijker dat Fox werkt aan New Mutants, waarvan de productie volgens de vele geruchten in de lente van start moet gaan.



NieuwsFilm

meest populair