'Deadpool 2' wordt wederom kleinschalig

'Deadpool 2' wordt wederom kleinschalig

Ryan Reynolds en Simon Kinberg over de opzet van het vervolg.

Waar vervolgfilms in Hollywood gewoonlijk leunen op het principe "groter is beter", lijkt dat niet op te gaan voor het vervolg op Deadpool. Tegenover Entertainment Weekly gingen acteur Ryan Reynolds en producent Simon Kinberg in op de film.

"Dat is het grootste mandaat voor deze tweede film, het niet grootschaliger te maken" vertelt Kinberg over de film. Dat past binnen de reden achter het vertrek van regisseur Tim Miller, die vertrok omdat hij een traditionelere superheldenfilm wilde maken. "We moeten de verleiding weerstaan om het groter te maken in schaal en omvang, wat normaliter de aanpak is als je een vervolg maakt op een succesfilm. Het moet qua stijl en toon net zo fris en origineel zijn als de eerste film. En dat is moeilijk, vooral omdat ze tien jaar hadden om na te denken over de eerste film en we niet zoveel tijd hebben voor deze tweede film."

De ontwikkeling bevindt zich nog in een redelijk vroeg stadium volgens Reynolds. "Maar we staan op het punt met de productie te beginnen," vertelde hij. Tegelijk is men nog op zoek naar acteurs voor de rollen van Cable en Domino. Verder kijkt Reynolds uit naar de samenwerking met de nieuwe regisseur van de film, David Leitch.

"Ik hou van John Wick. Een van de dingen die David Leitch doet, die weinig filmmakers tegenwoordig kunnen, is dat hij een film kan maken op een ontzettend laag budget, die er tien of vijftien keer zo duur uitziet," aldus Reynolds. Wanneer de vervolgfilm uitkomt is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair