'The Batman' neemt plek 'Justice League'-vervolg in

'The Batman' neemt plek 'Justice League'-vervolg in

En komt daarmee in mei of juni 2019 uit in de bioscoop.

Het lijkt erop dat we eindelijk weten wanneer Ben Afflecks The Batman uitkomt. The Hollywood Reporter schrijft over de plannen van regisseur Zack Snyder na afronding van Justice League. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Snyder direct aan de slag zou gaan met het Justice League-vervolg, maar dat ballonnetje gaat niet op. In plaats daarvan zou Afflecks eigen film over The Batman uitkomen.

Dat zou betekenen dat de eerste solofilm voor Afflecks Batman in juni 2019 in de bioscopen uitkomt. Dat is nog niet bevestigd door Warner Bros., maar het is wel een passende verjaardag. In 2019 viert de vleermuisman namelijk zijn tachtigste verjaardag - het personage debuteerde in mei 1939 in de comic Detective Comics #27.

Over de plannen van Snyder na Justice League is ook al iets bekend. Hij zou zijn langverwachte The Last Photograph maken. Die film werd een decennium geleden aangekondigd, en draait om een foto die voor twee mannen de aanleiding vormt om op reis te gaan door een door oorlog verscheurd Afghanistan. Daarna zou Snyder de tweede Justice League-film maken.

Van The Batman weten we verder dat acteur Joe Manganiello de slechterik gaat spelen, Deathstroke. Ook zal J.K. Simmons' Commissioner Gordon een rol op zich nemen in de film. Vermoedelijk dus vanaf mei of juni 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair