Tim Miller over zijn vertrek bij 'Deadpool 2'

Tim Miller over zijn vertrek bij 'Deadpool 2'

Nee, het was geen probleem rond het budget.

Het vertrek van regisseur Tim Miller bij Deadpool 2 kwam als een grote verrassing. De weken daarna hoorden we uiteenlopende verhalen over zijn vertrek, waaronder dat hij een veel grootschaliger vervolg zou willen maken en het niet met Ryan Reynolds eens kon worden over de acteur die Cable zou moeten spelen.

Voor het eerst gaat Miller openhartig in op zijn vertrek. De werkelijke reden noemt hij niet - die zal vermoedelijk altijd "creatieve verschillen" blijven, maar enkele geruchten ontkrachten doet hij wel. "Ik wilde geen gestileerde film maken die met driemaal het budget van het origineel gemaakt moet worden," aldus Miller. "Ik wilde eenzelfde film maken zoals we eerder gedaan hadden, omdat ik geloofde dat 't perfect zou passen bij het personage. Geloof dus niet alles wat je op het internet leest."

Ook de casting van Cable was geen pijnpunt volgens Miller, die stelt dat Kyle Chandler "nooit Cable zou worden". Wat Reynolds commentaar betreft, dat het maken van Deadpool "erg, erg moeilijk" was, is Miller het ook niet eens. "Het was geweldig om de film te maken. Ik denk dat je dat op het scherm kan zien. We hadden allemaal een geweldige tijd. Er zijn wat felle discussies geweest in de postproductie, maar niets meer dan normaal het geval is. [...] Het was niet moeilijk, het was geweldig en de beste ervaring van mijn leven."

Uiteindelijk wenst Miller Reynolds en regisseur David Leitch al het goede voor het vervolg. "Ik hoop dat het een geweldige film wordt. Want ik hou van het personage en wil dat ze weer succesvol worden. Ik heb David nooit ontmoet, maar wat ik heb gehoord, is hij een geweldige man. Ik wil niets dan het beste voor het personage."

Vanaf januari 2018 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair