Nieuwe beelden in alternatieve trailer 'War for the Planet of the Apes'

Nieuwe beelden in alternatieve trailer 'War for the Planet of the Apes'

Caesar vs Colonel.

Afgelopen vrijdag dook de eerste trailer op voor War for the Planet of the Apes. De zeer fraaie beelden toonden al aan dat het echt oorlog gaat worden. Aan de ene kant staat de chimpansee Caesar (Andy Serkis) en zijn apenleger en aan de andere kant strijdt het personage Colonel (Woody Harrelson) voor het voortbestaan van de mensheid. Onderstaande alternatieve trailer toont wat nieuwe beelden van de kemphanen.

De opvolger van Rise of the Planet of the Apes (2011) en Dawn of the Planet of the Apes (2014) is geregisseerd door Dawn-kopman Matt Reeves en andere personages / apen zijn onder meer Preacher (Gabriel Chavarria), Cornelia (Judy Greer), Blue Eyes (Max Lloyd-Jones) en een nog onbekende aap, ge-mocapt door Steve Zahn. Vanaf 13 juli draait War in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen.


In de derde Planet of the Apes-rebootfilm staan Caesar en zijn soortgenoten voor een allesbepalend conflict met het menselijke leger, geleid door een meedogenloze kolonel. Na een enorme verliezen onder de apen worstelt Caesar met zijn duistere instincten. Hij start vervolgens zijn eigen mythische zoektocht om zijn soort te wreken. Caesar en de kolonel komen oog in oog te staan tijdens een epische slag die de toekomst van hun soorten en de planeet bepaalt.

NieuwsFilm

meest populair