Deckard is terug in sfeervolle eerste trailer 'Blade Runner 2049'

Deckard is terug in sfeervolle eerste trailer 'Blade Runner 2049'

En er is ook al een officiële synopsis!

De sfeervolle eerste trailer van Blade Runner 2049 is vrijgegeven. Deze schetst het beeld van een vrij kille toekomst, waarin Ryan Goslings K. op zoek moet naar Deckard (Harrison Ford). Naast de trailer is er ook al een officiële synopsis vrijgegeven.

Eerst echter de beelden. Op de achtergrond horen we: "Replicants zijn net als alle andere machines. Ze bieden een voordeel, of vormen een probleem. Als ze een voordeel bieden, zijn ze mijn probleem niet." Daarna is er ineens de onthulling van Fords Deckard. "Ik had jouw baan ooit", zegt hij tegen het personage K, van Rosling. Die antwoordt met een: "De zaken lagen toen een stuk eenvoudiger".


De film van regisseur Denis Villeneuve gaat volgend jaar in oktober in première. Deze speelt zich dertig jaar na de gebeurtenissen in de eerste film af. LAPD-agent K. ontdekt een lang verborgen geheim, dat het potentieel heeft om wat er nog aan beschaving over is, in chaos te storten. K's ontdekking leidt ertoe dat hij op zoek moet naar Rick Deckard, voormalig Blade Runner van de LAPD, die al dertig jaar vermist is.

De beelden en synopsis lijkt het verhaal te bevestigen dat Harrison Ford een relatief kleine rol krijgt in het vervolg. Eerder vertelde acteur Ryan Gosling in een interview dat de opnames al enige tijd bezig was, toen Ford op de set aankwam. Dat impliceert dat 'ie een kleine, maar cruciale rol speelt, waar de synopsis eveneens op wijst. Naast Harrison Ford en Ryan Gosling spelen ook acteurs Jared Leto, Robin Wright en Dave Bautista rollen in Blade Runner 2049. Er is ook een rolletje weggelegd voor de Nederlandse Sylvia Hoeks.

Blade Runner 2049 draait vanaf 4 oktober 2017 in de bioscoop. Hier tot slot nog de Nederlands ondertitelde versie van de trailer.



NieuwsFilm

meest populair