Bloederig lab en andere herkenbare 'Alien'-zaken op foto's 'Alien: Covenant'

Bloederig lab en andere herkenbare 'Alien'-zaken op foto's 'Alien: Covenant'

De eerste stappen op de onheilspellende planeet?

Met mogelijk een trailer spoedig in het vooruitzicht, heeft 20th Century Fox een allereerste officiële foto onthuld voor de Prometheus-opvolger Alien: Covenant van filmmaker Ridley Scott. Op de foto is op het eerste oog overigens nog weinig spectaculairs te zien.

UPDATE 4, 22.12: En we hebben weer een nieuwe foto. Dit keer een bloederig lab waar waarschijnlijk een Xenomorph bezig is geweest. Dit keer krijgen de code 224612072104. Bij elkaar opgeteld is dat 31. Waarschijnlijk nog een paar dagen wachten...

Bekijk de afbeelding
UPDATE 3, 21.12: Het wachten op de trailer wordt verlengd met onderstaande nieuwe, heel herkenbare foto. We zien de "Engineer Temple." Net als bij de andere foto's is er een getallenreeks meegegeven: 185612082104. Enig idee?

Bekijk de afbeelding
UPDATE 2, 21.12: En hieronder ook een foto van actrice Katherine Waterston als het personage Daniels. Ze doet zowaar een beetje aan als Sigourney Weavers Ellen Ripley. Het wachten is op de trailer, die naar verluidt snel zou verschijnen!

Bekijk de afbeelding
Onderstaande still laat vermoedelijk de crew van het ruimteschip Covenant zien. Ze ontdekken ongetwijfeld de onbekende planeet waarop ze onder meer Michael Fassbenders droid David, de Xenomorphs en nog veel meer onheilsspellend tegenkomen. Eerder werd duidelijk dat reeds vertoonde beelden behoorlijk stevig en eng zijn.

Bekijk de afbeelding
UPDATE, 20.12: En hieronder nog een foto:

Bekijk de afbeelding
Andere rollen in Covenant zijn voor Katherine Waterston, Noomi Rapace, James Franco, Billy Crudup, Demián Bichir, Jussie Smollett en Danny McBride. Onlangs werd de Alien-prequelfilm met flink wat maanden naar voren geschoven. De hoogstwaarschijnlijk definitieve verschijningsdatum staat nu op 18 mei.



NieuwsFilm

meest populair