Geherrangschikte trailer 'Alien: Covenant' is ronduit doeltreffend

Geherrangschikte trailer 'Alien: Covenant' is ronduit doeltreffend

Kijk, zo maak je een teaser trailer!

Ondanks dat de meeste reacties op FilmTotaal positief waren, was niet iedereen even enthousiast over de eerste beelden uit het Prometheus-vervolg Alien: Covenant. Elders op het web was het niet anders. Om die reden klom een YouTuber achter zijn computer en herrangschikte de trailer en het resultaat mag er daadwerkelijk zijn.

In tegenstelling tot de originele trailer duurt de aangepaste trailer slechts ruim 1 minuut en alleen dat is al fijn voor een teaser trailer. De maker, de Russische Александр Сержантов, geeft aan dat deze in de stijl van Prometheus is gemaakt. Check de beelden hieronder. En vind jij deze beter?


20th Century Fox en Ridley Scotts Alien: Covenant stuurt een nieuwe groep mensen de ruimte in en zij moeten een onbekende planeet ontdekken. De crew bestaat uit onder meer Katherine Waterston (Daniels), Danny McBride, Demián Bichir, Billy Crudup, James Franco (Branson) en Michael Fassbender droid Walter. Andere rollen zijn voor Noomi Rapace (Elizabeth Shaw) en Guy Pearce (Peter Weyland). Covenant staat gepland voor 18 mei.

NieuwsFilm

meest populair