Gerucht: Deadpool krijgt cameo in 'Logan'

Gerucht: Deadpool krijgt cameo in 'Logan'

Maar alle betrokkenen ontkennen.

Bronnen van filmwebsite The Wrap stellen dat niemand minder dan Ryan Reynolds een cameo zou hebben in James Mangolds Logan. Zijn personage zou volgens de bron van de site tijdens de credits te zien zijn. Het zou dan om een "stinger" gaan voor de volgende X-Men-film.

Waar The Wrap gewoonlijk betrouwbaar lijkt, is dat nu niet het geval volgens regisseur Mangold. Die ontkent het nieuws namelijk op Twitter en is er verbolgen over dat de site het bericht nog niet offline heeft gehaald. "Eerst meldt The Wrap een onwaarheid en vervolgens publiceren ze mijn ontkenning als heel nieuw verhaal. Haal anders gewoon de leugen offline?"

Ook Ryan Reynolds, Deadpool zelf, ontkent op Twitter. Hij schrijft daar: "Helaas, niet waar. Gevangene 24601 bevindt zich op een solomissie." En Hugh Jackman is het daar blijkens een tweet ook mee eens: "Wat zij zeggen."

Kortom: volgens alle betrokkenen is het dus helemaal niet waar. Het lijkt ook niet helemaal logisch dat Deadpool op welke manier dan ook voor zou komen in Logan, om de simpele reden dat die film zich in de toekomst afspeelt, waarin er een stuk minder mutanten zijn. De eerste film rond Deadpool speelt zich juist af in het heden. Daarnaast zou de cameo natuurlijk af kunnen leiden van waar het om gaat: Logan is de laatste film van Wolverine.

Logan draait vanaf 2 maart in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair