Geen Deadpool in 'Logan,' maar Wolverine wel in een 'Deadpool'-film?

Geen Deadpool in 'Logan,' maar Wolverine wel in een 'Deadpool'-film?

Er zou iets in de planning staan.

Eerder deze week verscheen het gerucht dat Ryan Reynolds' Deadpool een kleine rol zou hebben in de aankomende Wolverine-film Logan. Regisseur James Mangold en hoofdrolspeler Reynolds waren er snel bij om de boel te ontkrachten. "Helaas, niet waar. Gevangene 24601 bevindt zich op een solomissie," was de reactie van Reynolds.

Nu meldt The Hollywood Reporter dat er wel degelijk aan iets wordt gewerkt. Volgens bronnen van een reporter van THR zit Deadpool zeker niet in Logan. Maar iets anders met Deadpool en Wolverine zou volgens de bron niet uitgesloten mogen worden. Dit zou kunnen betekenen dat Wolverine terugkeert in bijvoorbeeld Deadpool 2.

Mocht Hugh Jackman voor die film - of een volgende Deadpool-film - opnieuw in de huid stappen van Wolverine, dan zou hij terugkomen op zijn eerdere besluit om na Logan definitief te stoppen met het personage. Overigens zou het de tweede keer zijn dat we Jackmans Wolverine en Reynolds' Deadpool in één film zien:

Bekijk de afbeelding
De tijd zal het uitwijzen. David Leitchs Deadpool 2 verschijnt waarschijnlijk begin 2018 en het eveneens R rated Logan staat gepland voor 3 maart aanstaande.

Voor de derde Wolverine-film is de website 1974framesoflogan.com gelanceerd ter voorbereiding op de nieuwe trailer. Ook verscheen onderstaande foto van Stephen Merchants Caliban, via Empire:

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair