Algemeen

Sylvester Stallone regisseert en speelt met Adam Driver in 'Tough as They Come'

Waargebeurd drama over een Amerikaanse soldaat die vier keer geamputeerd is.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 15:42 in Algemeen
Het is zeven jaar geleden sinds Sylvester Stallone de actiefilm The Expendables regisseerde. Nu heeft de 70-jarige filmmaker een nieuw project op het oog: Tough as They Come. Dat meldt Deadline. Het wordt een verfilming van Travis Mills' memoires, een Amerikaanse soldaat die zowel zijn armen als zijn benen is kwijtgeraakt. Stallone heeft ook al een geschikte kandidaat gevonden om Mills op het witte doek tot leven te brengen: Adam Driver.

De synopsis van Mills' boek onthult dat er jaarlijks duizenden soldaten sterven tijdens het verdedigen van hun land. Staff Sergeant Travis Mills, destijds bezig met zijn derde missie in Afghanistan, dacht dat hij de volgende zou worden, nadat een explosief hem trof. Het gebeurde vier dagen voor zijn 25ste verjaardag. Tegen de verwachtingen in overleefde Mills het incident, maar niet zonder ernstig verlies.

Travis werd één van de vijf soldaten die in Afghanistan had gevochten en vier keer geamputeerd moest worden. Opeens moest hij leven met het feit dat hij geen armen en benen meer had. Wat zijn toekomst drastisch veranderde. Nooit meer zou hij zijn compagnie leiden, de hand van zijn vrouw aanraken of zijn pasgeboren dochter vasthouden. Met enorme wilskracht, uithoudingsvermogen en de liefde van zijn familie, choqueerde de soldaat iedereen met zijn bijzondere revalidatie.

Één van de familieleden - schoonvader Craig Buck - zal door Stallone gespeeld worden. Deadline heeft niet laten weten wanneer de opnames beginnen of Tough as They Come uitkomt. Stallone is momenteel ook bezig met de vierde Expendables en de tweede Escape Plan.
1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Klinkt als een film waarmee Sly vast weer wat Oscar nominaties zal binnenslepen. Hij is echt een hele goede regisseur, en daarnaast is Driver natuurlijk ook een top keus om de hoofdrol aan te geven. Al lijkt hij qua uiterlijk niks op de echte Travis. Kijk hier naar uit!

nieuwslaatste nieuws

meest populair