'Cars 3' gaat over Millennials en de slechterik heet Jackson Storm

'Cars 3' gaat over Millennials en de slechterik heet Jackson Storm

Bekijk eerste afbeeldingen van de razend snelle nieuwkomer.

De teaser trailer voor Cars 3 verscheen alweer in november en volgende week moet de meer onthullende volledige trailer verschijnen. Walt Disney / Pixar heeft nu eerst wat meer details vrijgegeven over het plot en de (nieuwe) 'cars.' Ook zijn er nieuwe afbeeldingen vrijgegeven.

Tegenover Entertainment Weekly lieten regisseur Brian Fee en Walt Disney Animation Studios-baas John Lasseter (regie Cars, Cars 2) weten dat Cars 3 over 'millennials' gaat, oftewel Generation Y. Ook de generatie die de eerste film als kind hebben mogen ervaren.

"McQueen (Owen Wilson) is niet meer de jonge hotshot, de jonge racer die hij was in Cars 1. Hij bevindt zich in het midden van zijn leven en, als een sporter, raakt dat hem. Je hebt nog een heel leven voor je, maar je carrière geraakt al op zijn eindpunt. Je kijkt in de spiegel en realiseert je, 'Ik ben 40 jaar,' en je moet omgaan met het feit dat je niet eeuwig kan doen wat je het liefst doet," aldus Fee over het startpunt van het derde deel.

Bekijk de afbeelding
Ook werd er één en andere duidelijk over de slechterik. Deze heet Jackson Storm en wordt ingesproken door Social Network en Nocturnal Animals-acteur Armie Hammer. Hieronder een beschrijving van Lee, gevolg door een eerste afbeelding.

"Jackson is geboren met een zilveren lepel in de mond. Alles komt hem toevliegen en alles zegt dat hij sneller is. Zo is hij ook ontworpen. McQueen ziet er oud uit. Jackson denkt dat wereld van hem is en hij wil de wereld overnemen. Hij ziet toekomst in een high-tech oplossingen en er is simpelweg geen plaats voor oudgedienden."

Bekijk de afbeelding
Maar gelukkig is er Cruz Ramirez, ingesproken door Cristela Alonzo (Angry Birds). Dit is een zonnige en optimistische 'car' en schiet McQueen te hulp om terug te komen in de race. Hieronder Cruz.

Bekijk de afbeelding
Pixars 18e animatiefilm staat gepland voor 12 juli. Hieronder een video over bovenstaande drie 'cars' en een andere afbeelding met daarop de strijdende McQueen en Jackson Storm.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair