Teaser Trailer voor Pixars 'Cars 3'!

Alles wordt anders voor Bliksem.

Na de twee originele animatiefilms Inside Out en The Good Dinosaur in 2015 en het vervolg Finding Dory dit jaar heeft Pixar volgend jaar zowel een vervolg als een originele film in de planning staan, namelijk Cars 3 en Coco. Voor de eerste hebben Walt Disney en Pixar een teaser trailer vrijgegeven. Check de beelden hieronder!


De teaser maakt duidelijk dat Lightning McQueen / Bliksem, ingesproken door Owen Wilson (ENG) / Hans Somers (NL), onder druk van een hele reeks nieuwkomers een zwaar ongeluk krijgt tijdens een van zijn races. Maar Bliksem geeft niet op en schakelt de hulp in van de ambitieuze jonge techneut, Cruz Ramirez. Zij heeft een eigen plan en helpt #95 met zijn comeback zodat hij nog één keer kan schitteren op het hoogste niveau van Piston Cup Racing.

Pixars 18e animatiefilm wordt geregisseerd door Pixars eigen Brian Fee en de verschijningsdatum staat geprikt op 16 juni 2017. Uiteraard volgt dit derde deel op Bliksems avonturen in Cars (2006) en Cars 2 (2011), gezamenlijk goed voor $1.024,3 miljoen opbrengst aan de wereldwijde Box Office en miljarden aan de merchandise-omzet.

NieuwsFilm

meest populair