James McAvoys Professor X in 'New Mutants'

James McAvoys Professor X in 'New Mutants'

Per ongeluk is er nu een bevestiging.

Ondanks dat New Mutants over een paar maanden opgenomen gaat worden, is er nog maar weinig over bekend. Er zijn geen officiële bevestigingen rond de cast, al zijn er genoeg geruchten. Tegelijk weten we dat Demon Bear de schurk wordt, maar over het verhaal is verder niets bekend. Vandaag heeft iemand wel een belangrijk detail onthuld. James McAvoy keert terug als Professor X, de rol die hij sinds 2011 in X-Men: First Class speelt.

McAvoy speelt samen met actrice Anya Taylor-Joy in Split. Die actrice zou een van de nieuwe mutanten gaan spelen en had een interview met ComingSoon. Daar Fox haar casting nog niet officieel bevestigd heeft, wilde de actrice weinig zeggen over haar rol: "Ik heb [de Demon Bear animaties] gezien, en het is erg cool. Ik ben er een groot fan van en zou er graag deel van uit willen maken. Ik kan er niet veel over zeggen, maar dat zou geweldig zijn. Dit jaar wordt denk ik erg spannend."

Vervolgens zei ze over McAvoy: "Ik bedoel, ik denk dat James er al deel van uitmaakt, toch?" Dat het personage Professor X in New Mutants zou spelen is al langere tijd bekend, maar niet of McAvoy of Patrick Stewart, of zelfs een heel ander acteur, dat zou doen. Simon Kinberg, producent van de film, bevestigde dat enige tijd geleden namelijk.

New Mutants van regisseur Josh Boone heeft rollen voor de X-Men Mirage, Magik, Cannonball, Sunspot en Wolfsbane. Naar verluidt zou Taylor-Joy de rol van Magik spelen. Actrice Maisie Williams schijnt getekend te hebben voor Wolfsbane en Nat Wolff schijnt Cannonball te worden.

De opnames van New Mutants vinden komende lente plaats en de release zou in de loop van 2018 plaatsvinden.



NieuwsFilm

meest populair