Eerste officiële synopsis Marvels 'Thor: Ragnarok'

Eerste officiële synopsis Marvels 'Thor: Ragnarok'

En er is een setfoto vrijgegeven!

Marvel heeft een synopsis vrijgegeven voor Thor: Ragnarok. Daarnaast is er een nieuwe foto vrijgegeven van Taika Waititi's eerste Marvel-avontuur. De synopsis maakt één ding duidelijk: de Planet Hulk-verhaallijn gaat een flinke rol spelen!

In Marvels Thor: Ragnarok wordt Thor gevangengenomen aan de andere kant van het universum. Hij mist zijn machtige hamer en bevindt zich in een race tegen de tijd om terug te keren naar Asgard, om Ragnarok tegen te houden - de vernietiging van zijn thuiswereld en het einde van de beschaving van Asgard - onder invloed van de krachtige en meedogenloze Hela. Maar eerst moet hij zien te overleven in een dodelijke gladiatorenstrijd met zijn voormalig bondgenoot en mede Avengers - de Hulk!

Rollen zijn er uiteraard voor Chris Hemsworth als dondergod Thor, Tom Hiddleston als diens adoptiebroer Loki, Mark Ruffalo als Hulk, Idris Elba als Heimdall en Anthony Hopkins als Odin. Dan zijn er nog nieuwe rollen: Cate Blanchett is de schurkachtige Hela, Jeff Goldblum speelt de excentrieke Grandmaster, Tessa Thompson als de klassieke held Valkyrie en Karl Urban als de machtige Surge. Ook weten we dat Sam Neill een rolletje heeft en dat Benedict Cumberbatchs Doctor Strange in de film te zien is.

Vanaf 2 november 2017 in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair