Celebrity

Tom Hardy heeft geen herinneringen aan zijn jeugd

De 39-jarige acteur weet niets meer uit deze tijd door zijn overmatige drank- en drugsgebruik.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 11:53 in Celebrity
Acteur Tom Hardy, onder andere bekend van films als The Revenant (2015), Mad Max: Fury Road (2015) en Batman 3: The Dark Knight Rises (2012), kan zich niets meer herinneren van zijn jeugd. De eerste 25 jaar uit het leven van de Hollywood-acteur zijn compleet uit zijn geheugen gewist.

Hardy is zijn herinneringen aan deze tijd kwijt door zijn overmatige drank- en drugsgebruik, zo vertelt hij in een vorige week zondag gepubliceerd interview met The Sunday Times, waarin hij openhartig spreekt over zijn verleden. Hardy was als klein jongetje al erg ongehoorzaam, maar de echte problematiek begon pas in zijn pubertijd, toen hij samen met een vriend alcohol en drugs ontdekte. Hardy raakte verslaafd en kon maar moeilijk afblijven van de alcohol en verdovende middelen.

In het verleden bekende de acteur al dat hij in die moeilijke levensfase "zelfs zijn moeder zou verkopen voor crack". Hardy denkt zelf dat zijn verslavingen werden gevoed door angst. Door de alcohol en de drugs gingen sommige dingen, zoals het praten met meisjes, hem beter af. Desondanks hadden zijn verslavingen ook een grote keerzijde: regelmatig kwam hij flink in de problemen en zelfs zijn leven kwam op het spel te staan door zijn extreme drank- en drugsgebruik. Doordat de Bane-vertolker te vaak naar de fles greep, had hij ook regelmatig last van black-outs.

Het omkeerpunt in zijn onstuimige levenswijze kwam in 2003, toen Hardy compleet van de wereld werd gevonden in een plas braaksel en bloed. Na deze wake-up call besloot hij zich in te schrijven bij een afkickkliniek om te werken aan zijn verslavingsproblemen. Uiteindelijk wist Tom Hardy dankzij deze professionele hulp volledig af te kicken en is hij nu al meer dan 13 jaar sober. Hardy vindt hierin ook vooral steun bij zijn zoontje Louis, van wie hij een trotste vader is. Tevens bezoekt hij nog steeds regelmatig AA-meetings om met andere (ex-)verslaafden te praten over hun gezamenlijke problematiek.

Hardy heeft dus een hele moeilijke weg moeten bewandelen, voordat hij een van Hollywood's grootste filmsterren van vandaag de dag kon worden! Dit jaar zal hij nog te zien zijn in de televisieserie Taboo, welke hij samen met zijn vader Chips Hardy heeft bedacht, en in de oorlogsfilm Dunkirk, waarbij hij opnieuw samenwerkte met The Dark Knight Rises-regisseur Christopher Nolan. Hieronder de trailer van Nolans nieuwe prent.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Filmtotaal aub haal dit soort berichten uit de newsfeed en plaats recensies in de plaatst. De site is er echt op achteruit gegaan.

Jim

Avatar

@Banned: Het klinkt misschien gek, maar buzzberichten worden ontzettend goed gelezen. Dus ik ben bang dat ze gewoon op de site blijven verschijnen. Of ze een ander plekje krijgen, kijken we nog naar. Voorlopig hebben ze de tag 'celebrity' om duidelijk te maken dat het niet om regulier nieuws gaat.

horizon

Avatar

@Jim, logisch. Het zijn clickbait artikelen die via google (oa bots) gevonden worden. Vandaar de hoge "lees" aantallen.

Plus dat iedereen constant erop klikt en post om te kijken wie zich nu weer ergert aan dit nieuws. ;)

Jim

Avatar

@Horizon: Exact ;-)

horizon

Avatar

Dus het gaat om, uiteindelijk, de reclame inkomsten die volgen uit clicks.

Jim

Avatar

Niet helemaal - we willen natuurlijk vooral kwaliteit bieden en een gevarieerd aanbod aan nieuws, artikelen, interviews en recensies hebben. Maar dat moet allemaal wel ergens van betaald worden.

Sunspot

Avatar

Wist ik niet, wow, dat was wel erg dan. Maar is goed gekomen, lijkt er ook niet op dat hij echt hersenschade heeft opgelopen :D.

Master Of Films

Avatar

Nou bij deze, heb ik mijn clickbaitje weer gedaan om FT aan sponsergeld te komen. :D

nieuwslaatste nieuws

meest populair