Algemeen

Twee sfeervolle nieuwe beelden 'Logan'

Logan vlucht ergens voor weg.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 13:57 in Algemeen
Over twee maanden krijgen fans Hugh Jackman nog een laatste keer te zien als Wolverine in James Mangolds Logan. Het is nog niet zeker wanneer de volgende trailer van de film vrijgegeven wordt, maar tot die tijd kunnen we ons regelmatig vermaken met nieuwe foto's. Jackman en Mangold hebben allebei een nieuwe foto op het inernet geplaatst.

De foto die Jackman op zijn Twitter-account plaatste, laat zien dat Wolverine door de bossen rent. Het onderschrift luidt als volgt: "Vecht of vlucht".


Het beeld van James Magnold laat Logan zien in zijn pak.


Logan pikt het verhaal van Wolverine op, lang na Days of Future Past. Mutanten zijn er steeds en tegen die achtergrond draagt Wolverine zorg voor Professor Charles Xavier (Patrick Stewart), die een stuk minder krachten heeft dan eerst. De Professor geeft Wolverine een laatste opdracht, namelijk zorgen voor het meisje Laura (Dafne Keen), dat dezelfde krachten heeft als Logan.

Vanaf 2 maart in de bioscoop.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

Tweede foto is wel cool, heeft een Drive-vibe. Jullie kunnen bij de beschrijving van het meisje Laura gerust "kloon van Wolverine" erbij toevoegen, staat nota bene zo geschreven op IMDB, met "written by Twentieth Century Fox."
Moet ik trouwens nog wat zeggen over de taalfouten of laten we het zoals 't is?

nieuwslaatste nieuws