Celebrity

Jamie Foxx aangevallen in restaurant

Samen met zijn vrienden maakte hij iets te veel lawaai.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 16:02 in Celebrity
Een etentje met vrienden eindige zaterdagavond niet zoals White House Down-acteur Jamie Foxx hoopte. Roddelwebsite TMZ heeft beelden vrijgegeven waarop een gevecht plaatsvindt tussen de 49-jarige Amerikaan, zijn vriendengroep en een aantal onbekende mensen. Zie hieronder, alhoewel het een warboel is.

Foxx was in een visrestaurant te Los Angeles toen zijn tafel benaderd werd door een man. Deze klaagde dat Foxx en zijn gabbers te luidruchtig waren. Volgens diverse websites is wat er volgde niet helemaal duidelijk. Kennelijk liep de situatie uit de hand toen de man zei: "Je wil met mij geen ruzie. Ik kom uit New York." Een vriend van Foxx antwoordde daarop: "Krijg de klere, ik kom uit Oakland!" Daarna viel de man Jamie Foxx aan, die op zijn beurt de klager overmeesterde met een wurggreep.Zowel de onbekende man als Foxx moesten hun biezen pakken. Volgens TMZ waren er ook enkele dinerende bekendheden die het incident hebben gezien, waaronder Michael Bay, Cuba Gooding Jr. en producent Jerry Bruckheimer.

Twee dagen later plaatste Foxx via zijn Instagram-account een video waarin hij een grap uithaalt en doet alsof zijn oog verwond is. Daarna wenst hij iedereen een fijn 2017 toe, hopende dat er weinig geweld zal voorkomen. "We willen niet dat ons iets overkomt, dat niemand iets overkomt. Maar als je wil zien hoe ik mensen onder hun kont schop, dan weet je wat je kan doen..." Vervolgens richt de acteur zijn camera op een poster van zijn nieuwste film Sleepless. "Kom kijken hoe jullie maat werkelijk mensen op hun donder geeft."

De actiethriller, een remake van de Franse Sleepless Night, verschijnt deze week in de Amerikaanse bioscopen. Nederlanders kunnen de film pas vanaf begin februari zien.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

Hahahaha die Instagram-video :'D echt een geboren entertainer die Foxx. Ik mag 'm wel.

nieuwslaatste nieuws

meest populair