Nieuwe blik op de slechterik in 'Beauty and the Beast'

Nieuwe blik op de slechterik in 'Beauty and the Beast'

En het beest!

Hieronder weer een nieuwe blik op een van Walt Disney's paradepaardjes in 2017: de sprookjesfilm Beauty and the Beast. Dit keer hebben we vier nieuwe foto's met daarop het beest en de slechterik uit de film.

Het beest wordt gespeeld door Dan Stevens, bekend uit onder meer de tv-serie Downton Abbey en de film The Guest. Naast dat hij te zien is als het beest, is hij ook Prince Adam. De slechterik is in handen van Luke Evans (The Girl on the Train, Dracula Untold) en deze luistert naar de naam Gaston. Ook zijn side-kick / hulpje LeFou is te zien, een rol van Josh Gad (Murder on the Orient Express, Pixels). Uiteraard ontbreekt ook Emma Watsons Belle niet op onderstaande foto's, via Total Film.

Evans over zijn krachtige en op het beest jagende personage zei Evans in Total Film: "We hebben Gastons aandeel niet afgezwakt. Ik denk dat we het tegenovergestelde deden. Alles wat hij doet, doet hij in het extreme. Er was geen reden om een manier te vinden om het af te zwakken." Disney's Beauty and the Beast, met een script van Stephen Chbosky, verschijnt op 29 maart.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair