Nieuwe trailer 'Kong: Skull Island' zit vol monsters

Nieuwe trailer 'Kong: Skull Island' zit vol monsters

De opvolger van Godzilla uit 2014.

Het blijft vermakelijk; filmtrailers met een Japanse voiceover. Hieronder zie je de Japanse trailer voor Kong: Skull Island en de voiceover zorgt ervoor - ondanks dat je er waarschijnlijk maar weinig kaas van kan maken - dat je redelijk zin krijgt in deze enorme blockbuster vol monsters en uiteraard de koning der apen zelf.

In het tweede deel in het Kong/Godzilla-universum van Legendary Pictures zien we naast de vele uit de kluiten gewassen monsters en beesten ook een indrukwekkende cast, bestaande uit onder meer Tom Hiddleston, Brie Larson, Corey Hawkins, Samuel L. Jackson, John C. Really, Tom Wilkinson, John Goodman en Thomas Mann. De film is een tweede introductiefilm na Gareth Edwards' Godzilla uit 2014.


De monsterfilm van Jordan Vogt-Roberts (The Kings of Summer) speelt zich af in de jaren 70. Een groep ontdekkingsreizigers reist af naar een nooit eerder ontdekt eiland, welke in de Grote Oceaan ligt. Helaas blijkt "Skull Island" even mooi als verraderlijk; ze betreden namelijk het domein van King Kong en nog veel meer enorm grote wezens.

Met een budget van bijna $200 miljoen draait Kong: Skull Island vanaf 9 maart in de Nederlandse bioscoop. In 2020 keert King Kong terug in Godzilla vs. Kong.

NieuwsFilm

meest populair