Tweede kind op komst voor Jeff Goldblum

Tweede kind op komst voor Jeff Goldblum

Zijn vrouw Emilie maakte dat bekend op Instagram met een foto.

Emilie Livingston, de vrouw van acteur Jeff Goldblum, heeft bekendgemaakt dat hun familie gaat uitbreiden. De oud turnster plaatste een sportieve afbeelding op Instagram met de tekst: "En daar gaan we weer! Ik ben 15 weken zwanger op de foto en ik kijk ontzettend uit naar de nieuwste toevoeging van de familie Goldblum, die begin april arriveert."

Goldblum (64 jaar) en Livingston (34 jaar) vormden zes jaar geleden een koppel, wat ze drie jaar later met een huwelijk bezegelden in Californië. Livingston is Goldblum's derde vrouw. Voorheen was hij getrouwd met Patricia Gaul en actrice Geena Davis. Een jaar na hun huwelijk beviel Livingston van hun eerste kind, Charlie Ocean. Hij kwam grappig genoeg 4 juli ter wereld, oftewel Independence Day. Vorig jaar kroop de acteur opnieuw in de huid van wetenschapper David Levinson voor het vervolg, Resurgence.

Over het vaderschap heeft de acteur genoeg weggegeven, alhoewel Goldblum er niet bijster diep op ingaat. "Momenteel geeft hij me dingen aan en dat gaat zo door. Hij geeft me iets, ik geef het hem terug, en hij geeft het weer aan haar." Een tijdje geleden zette de acteur een punt achter de opnames van Thor: Ragnarok. Deze verschijnt 2 november in de Nederlandse zalen.



NieuwsFilm

meest populair