Tom Hardy wil 'Bond 25' mét Christopher Nolan

Tom Hardy wil 'Bond 25' mét Christopher Nolan

En de 007-rol lijkt hem waarschijnlijk ook wel wat.

Eigenlijk al sinds de verschijning van Spectre in oktober 2015 wordt er uitgekeken naar de aankondiging van Bond 25, met of zonder Daniel Craig en sowieso met een nieuwe regisseur. Tom Hardy (The Dark Knight Rises, Lawless), een van de potentiële kandidaten om de rol van 007 op zich te nemen, heeft nu van zich laten horen. Hij sprak met The Daily Beast.

"Weet je, acteurs onderling zeggen tegen elkaar dat als je erover praat dat je dan gelijk buiten de boot valt. Dus ik kan hierop geen commentaar geven. Als ik iets zeg, dan is de kans verkeken." antwoordde Hardy op de vraag of hij Bond zou willen spelen. "Maar Chris Nolan, wat is fantastische regisseur is dat voor een Bond-film. Aangezien Daniel zo goed is en wat Sam Mendes en Barbara Broccoli hebben gedaan zo indrukwekkend is, is het moeilijk te bedenken wat er nu moet komen. Ik vraag me af hoe het volgende deel eruit zou moeten zien en ik denk dat iemand als Christopher Nolan weer iets nieuws en diepgaands kan brengen naar die wereld."

Ondanks dat Hardy lijkt aan te geven dat hij graag de rol op zich neemt als The Dark Knight Rises-regisseur Christopher Nolan de regisseur wordt, lijkt die kans erg klein. Mogelijk dat Nolan de klus zou accepteren, maar Craig gaf onlangs aan dat hij nog openstaat voor een terugkeer. De vraag om meer duidelijkheid blijft ondertussen onbeantwoord, terwijl de producenten en filmstudio Sony Pictures ongetwijfeld graag een 25e Bond-film willen gaan maken. Alles lijkt af te hangen van de agenda van Craig.

Wat zeg jij van de combo Hardy/Nolan voor Bond 25? Doen! Of niet?



NieuwsFilm

meest populair