Pierce Brosnan als Cable in 'Deadpool 2'?

Pierce Brosnan als Cable in 'Deadpool 2'?

Wolvie. Bond. Wade.

Ondanks dat menig acteur of regisseur zich afzet tegen de vele roddels en geruchten op het interweb, smullen ze er eigenlijk ook van. Deadpool-acteur en producent Ryan Reynolds plaatste namelijk een foto van Hugh Jackman, Pierce Brosnan en zichzelf op zijn Instagram en dit slingert - uiteraard - een nieuw geruchtje online. Want zou dit betekenen dat Brosnan Cable gaat spelen?

De foto krijgt de extra lading aangezien Jackman recent nog werd gelinkt aan een optreden in een Deadpool-film. Reynolds zou namelijk graag een R-rated film zien met zijn personage en Wolverine. Nu ze gezamenlijk met oud 007-acteur Brosnan op een bank zitten, is de link met Deadpool 2 en Cable snel gemaakt. Brosnan heeft zelfs wat weg van het reeds voor het vervolg bevestigde personage.

Wolvie. Bond. Wade.

Een foto die is geplaatst door Ryan Reynolds (@vancityreynolds) op


Overigens plaatste ook Jackman een foto van de drie-eenheid. Check deze hieronder. De opnames voor Deadpool 2 van regisseur David Leitch (John Wick) moeten snel gaan starten, zodat de film vermoedelijk begin 2018 in de bioscoop te zien kan zijn.

#wolverinebonddeadpool

Een foto die is geplaatst door Hugh Jackman (@thehughjackman) op



NieuwsFilm

meest populair