Algemeen

Patrick Stewart spreekt Poep in 'Emoji the Movie' in

En Maya Rudolph is Smile.

door Jim Pedd om 18:11 in Algemeen
Patrick Stewart is geen vreemde als het aankomt op het inspreken van stemmen. Zo verzorgde hij de voice-over in Ted en Ted 2 en sprak hij diverse personages in Family Guy in. Nu heeft de acteur getekend voor nog zo'n rol: hij gaat de stem van Poep inspreken in The Emoji Movie.

Dit werd op Twitter aangekondigd door Sony Pictures, dat ook meteen de look van het personage vrijgegeven heeft. De emoticon blijkt enigszins aangepast te zijn, want nu heeft hij niet alleen wenkbrauwen gekregen, maar ook een strikje. Hieronder zie je het bericht dat Sony op Twitter plaatste.

Overigens liet Sony ook weten dat Maya Rudolph de stem van het personage Smiler in gaat spreken. En die ongelofelijk vrolijke dame komt er in de film als volgt uit te zien.

De hoofdrol in de animatiefilm wordt verzorgd door T.J. Miller, die de emoji met de naam Gene inspreekt. Hij heeft geen filter gekregen bij geboorte en kan daardoor allerlei soorten emoties tonen. The Emoji Movie moet vanaf 10 augustus in de bioscopen draaien.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Brein8998

Avatar

"Patrick Steward praat poep"

NieuwsFilm

meest populair