Opnames 'Avengers: Infinity War' officieel van start!

Opnames 'Avengers: Infinity War' officieel van start!

Bekijk meteen een foto van het enorme aantal caravans...

De opnames van de volgende twee Avengers-films, Infinity War en het onbetitelde vervolg, zijn begonnen. Dat onthulden regisseurs Anthony en Joe Russo middels een foto die ze online plaatsten van alle campers op de set. Dat zijn er behoorlijk wat, gezien het aantal hoofdrolspelers dat in de film te zien zal zijn.

Bekijk de afbeelding
Marvel begon al met Captain America: The First Avenger met toewerken naar Infinity War, want in die film werd de Tesseract onthuld. Dat bleek de eerste Infinity Stone te zijn, de Space Stone. Later introduceerde de filmstudio nog meer van die mysterieuze stenen die, eenmaal verzameld, de gebruiker ervan ongelofelijk krachtig maken. En laat dat nou precies zijn wat slechterik Thanos (Josh Brolin) gaat doen in deze films.

Geen wonder dus ook, dat zo ongeveer alle superhelden van Marvel te zien zullen zijn. Van de (voormalig) Avengers of Aardse helden zijn in elk geval Iron Man (Robert Downey Jr.), Steve Rogers (Chris Evans), Hulk (Mark Ruffalo), Thor (Chris Hemsworth), Hawkeye (Jeremy Renner), Dr. Strange (Benedict Cumberbatch), Vision (Paul Bethany) en Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) te zien.

Verder komen er ook een aantal Guardians of the Galaxy voor in de film, waaronder Star-Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Groot (Vin Diesel), Drax the Destroyer (Dave Bautista) en Rocket (Bradley Cooper). En dan zijn er nog andere personages, waaronder Nick Fury (Samuel L. Jackson), Maria Hill (Cobie Smulders), Wong (Benedict Wong), Bucky Barnes (Sebastian Stan) en Nebula (Karen Gillan) die bevestigd zijn voor de film.

De opnames vinden nu plaats in de Pinewood Studios in Atlanta. Daarna verhuist de productie onder meer naar Schotland, waar gedurende een half jaar in locaties als Edinburgh, Glasgow en de Highlands scènes opgenomen worden. Hoe lang de productie precies gaat duren is niet bekend, maar naar het schijnt zijn de gebroeders Russo tot oktober of november bezig.

De twee films worden geheel opgenomen met IMAX-camera's en zullen in mei 2018 en mei 2019 in première gaan.



NieuwsFilm

meest populair