Regisseur voor 'Godzilla: King of Monsters' gevonden

Regisseur voor 'Godzilla: King of Monsters' gevonden

Meer horror in de tweede Godzilla-film?

Het vervolg op Gareth Edwards' Godzilla werd een tijd terug voor 2016 aangekondigd, maar dat is dus niet doorgegaan. De naar verluidt definitieve datum voor Godzilla: King of Monsters werd later vastgezet in 2019. Volgens Variety zal de film van Legendary & Warner Bros. definitief geregisseerd gaan worden door Michael Dougherty.

Dougherty werd een tijdje terug aangetrokken om het script te schrijven, samen met Zach Shields. Volgens Variety zijn de studio's zo onder de indruk van Dougherty's werk dat hij nu ook de regie op zich mag nemen. Dougherty leverde eerder de films Trick 'r Treat en Krampus af en schreef scripts voor films als X-Men 2, Superman Returns en X-Men: Apocalypse. Overigens werkt hij nu eerst aan het vervolg op Trick 'r Treat.

Het Godzilla/King Kong-universum heeft recent een officiële naam gekregen: het MonsterVerse. Naast de twee Godzilla-films en het dit jaar te verschijnen Kong: Skull Island verschijnt in 2020 de crossover-clash Godzilla vs. Kong. Godzilla: King of Monsters staat gepland voor 21 maart 2019.



NieuwsFilm

meest populair