Emilia Clarke in remake van Zuid-Koreaanse romcom 'The Beauty Inside'

Emilia Clarke in remake van Zuid-Koreaanse romcom 'The Beauty Inside'

Ze is verliefd op een man die elke dag wakker wordt in een ander lichaam.

Productiebedrijf Fox 2000 heeft $ 2 miljoen geboden voor een idee van The Fault in Our Stars-schrijvers Scott Neustadter en Michael H. Weber. Zij hadden namelijk interesse om het scenario van The Beauty Inside op te zetten, naar de gelijknamige Zuid-Koreaanse film uit 2015. Fox 2000 heeft met hun bod de bedragen van New Line Cinema, Universal Pictures, Sony, Lionsgate en STX voorbijgestreefd en aldus gewonnen. Er is ook meteen een actrice aan het project verbonden: Emilia Clarke (Me Before You, tv-serie Game of Thrones).

The Beauty Inside / Byuti Insaideu is tevens gebaseerd op een 6-delige miniserie van Drake Doremus uit 2012, waarin Mary Elizabeth Winstead en Topher Grace hoofdrollen vertolkten. De film van Jong-Yeol Baek volgt meubelontwerper Woo-jin, die elke dag in een ander lichaam wakker wordt. Soms is hij ouder of jonger, een man of een vrouw, andere keren zelfs een buitenlander.

Van binnen blijft hij dezelfde persoon. Het is lastig voor hem om elke dag in de spiegel te kijken en een ander gezicht te zien, doch is er een constante liefde in zijn leven in de vorm van het meisje waar hij van houdt: Yi-soo. Zij is bekend met zijn geheim en houdt ook van hem. Maar elke keer wanneer Woo-jin van lichaam verandert, moet hij een manier zien te vinden om zich met Yi-soo te herenigen.

Fox 2000 produceert de remake samen met Temple Hill en Rumble Entertainment. Alhoewel het schrijfwerk nog niet voltooid is, kijken de mensen achter de schermen naar meerdere acteurs om de mannelijke hoofdrol te spelen. Clarke kruipt in de huid van zijn geliefde.



NieuwsFilm

meest populair