Joe Manganiello verklaart Ben Afflecks Deathstroke-beelden

Joe Manganiello verklaart Ben Afflecks Deathstroke-beelden

Dus misschien niet in Justice League?

Een ruim aantal maanden geleden zette Ben Affleck een video online waarin het DC-personage Deathstroke te zien was. Volgens de kenners was de snelle clip opgenomen op The Flying Fox, de luchtbasis van de DC superhelden te zien in het dit jaar te verschijnen Justice League. Regisseur Zack Snyder nam op dat moment ook deze film op.

Niet veel later werd bekend dat Joe Mangianello (Magic Mike) de rol op zich mocht nemen en naar verluidt wordt hij de voornaamste tegenstander van Batman in de naar verwachting door Affleck te regisseren Batman-solofilm The Batman. Ook werd er gesuggereerd dat Deathstroke met een kort optreden te zien is in de Justice League-film. Hieronder nogmaals de beelden:


Deze week heeft acteur Manganiello wat meer duidelijkheid gegeven over de beelden. Hij plaatste namelijk een beeld van Deathstroke op Twitter. Daarbij gaf hij aan dat het gaat om een screentest voor het pak van Deathstroke. Het zou dus zomaar kunnen dat Deathstroke helemaal niet in Justice League te zien is. Het definitieve antwoord volgt waarschijnlijk pas in november, aangezien Justice League dan in de bioscoop verschijnt.



NieuwsFilm

meest populair