Video

Gekreun in de lift in eerste clip 'Fifty Shades Darker'

Anastasia heeft er weer zin in.

door Bram de Groot om 09:44 in Video
Universal Pictures heeft een eerste clip onthuld uit het Fifty Shades of Grey-vervolg Fifty Shades Darker. In de beelden zien we de twee belangrijkste personages, Anastasia Steele en Christian Grey, uit de boekverfilming. Dit keer is de film geregisseerd door James Foley, bekend van onder meer de thriller Perfect Stranger uit 2007 en de tv-serie House of Cards.

De rollen van Steele en Grey zijn opnieuw in handen van het duo Dakota Johnson (A Bigger Splash) en Jamie Dornan (The 9th Life of Louis Drax). In onderstaande beelden zien we hoe Steele zich voorbereid op een nieuw avontuurtje met Grey. Na een duidelijke hint in een restaurant geeft Grey het laatste zetje in een lift.


Twee andere belangrijke personages zijn Jack Hyde (Eric Johnson), de nieuwe baas van Steele, en Leila Williams (Bella Heathcote), de ex van Grey. Ook zijn er rollen voor Kim Basinger, Luke Grimes, Tyler Hoechlin en Rita Ora.

Vanaf 9 februari draait Fifty Shades Darker in de Nederlandse bioscoop en een jaar later verschijnt deel 3, Fifty Shades Freed.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair