Algemeen

James Cameron: Nieuwe 'Terminator' absoluut relevant

Sinds 1991 is het dehumaniseren in de echte wereld al ingezet.

door Bram de Groot om 08:00 in Algemeen
Verleden week werd bekend dat Deadpool-regisseur Tim Miller de regie op zich neemt van de zesde Terminator-film. De film gaat vermoedelijk losstaan van het recente Terminator Genisys uit 2015 en The Terminator en Terminator 2: Judgment Day-regisseur James Cameron zal het project als een "godfather" overzien. Cameron sprak met The Daily Beast over zijn plannen.Cameron krijgt het drukker dan druk. Naast dat hij de Godfather-rol gaat spelen bij een vermoedelijk (compleet) nieuwe Terminator-reeks, richt hij zijn pijlen ook op de productie van vier Avatar-vervolgen. In hetzelfde interview gaf hij aan dat de opnames voor Avatar nog deze zomer starten.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Hij gaat ook weer een nieuwe documentaire film maken volgens mij!

Buff

Avatar

Deadpool was geinig maar way overrated door de massa. Zou Tim Miller zo'n grote klus aankunnen? En hoe kunnen we James nog geloven? Zei hij niet altijd dat T1 en T2 was zoals hij het zag en niet meer. Na T2 een dikke punt en nooit meer terugkijken. Zal wel meer geld nodig hebben voor Avatar 3.

Ed Crane

Avatar

Probleem bij de afgelopen films was niet alleen de verhalen, maar juist ook de actie. Die was matig tot af en toe aardig. Maar bij Camerons films, met name deel 2, was die adembenemend. Qua cinematografie, montage, gebruik van visuele effecten en pacing zitten de eerste twee films vrijwel perfect in elkaar en kom je als kijker in een soort trip terecht, waardoor de films met kop en schouders boven de concurrentie uitstak. De andere vervolgen waren hiertoe niet in staat.

Wil je een echt waardige Terminator-film brengen, dan moet je dus met een regisseur komen die dát ook kan brengen. Ik zeg neem die gast van The Raid.

Akke Moeka Hara

Avatar

Dus de voorgangers worden genegeerd, tering gaan we nu alles zo aanpakken???
De franchise is niks mis mee, maar met gedrochten als Genisys en T3 is een heleboel mis.
En ik mag die Cameron een stuk minder na deze week, het is iemand die anderen afzeikt en zelf komt met bullshit films en dan het zelfde wilt doen met zijn eigen Terminator franchise puur om wat centen te vangen.
Ik vind het een eikel!

Xenolicker

Avatar

AMH Dat is jouw paradigma, maar er heel wat mensen die een heel andere paradigma hebben!

Ed Crane

Avatar

Misschien hoopt 'ie bij anderen een paradigmaverschuiving te bewerkstelligen ;)

chazillionair28

Avatar

vreemd, dacht dat cameron genysis als de absolute vervolg zag op zijn delen.

Shifty777

Avatar

Ondanks dat ik geen fan ben van de Cameron vanaf Titanic, en al helemaal niet van het feit dat hij zich meer met technologische ontwikkelingen lijkt te moeien dan interessante cinema brengen, is (of was) hij gewoon een enorm goede regisseur. Terminator 1 en 2, Aliens, True Lies... allen enorm goede films. Ga toch weer zoiets maken en drop die Avatar shit!

SeanDeNiro

Avatar

Geen reboot want deel I en II zijn untouchable. Schwarzenegger is al lange tijd niet meer relevant dus veder gaan na deel III. Met zonder Arnold...

Ed Crane

Avatar

Als ze er perse bekende acteurs bij wilde halen, waarom dan nooit Robert Patrick?

Master Of Films

Avatar

Weet je wat James Cameron moet gaan doen. Niet X-men na apen met continuïteit en tijdlijnen waar helemaal niks van klopt. Het is met Genesis gelukt om The Terminator om zeep te helpen. Terminated!

James Cameron moet wat doen, wat in de filmwereld nooit is gedaan. Hij moet een filmuniversum gaan opzetten. Wait hear me out!!

Stel je voor. De universum van The Terminator zit in hetzelfde universum te zijn als Avatar. SkyNet gaat Pandora veroveren. de Avatar smurfen tegen de Terminators (die nogal een beetje op Trump gaan lijken). James Cameron doet Ewoks vs Galatic Emipre na, een soft reboot van Return of the Jedi. Zonder de Jedi, want in Episode 8 is de laatste Jedi gesignaleerd. Neem de 2 leads van Bla Bla Land, laat ze zingen en dansen. Oscars en Nobelprijzen gegarandeerd. Ja ik weet het. Ik heb een paradigma gave. :D

Sunspot

Avatar

Wat T1 en 2 zo vet maakte was voornamelijk het sfeertje, het gevoel dat je echt achtervolgd werd door een dodelijke robot

Xenolicker

Avatar

Ed Crane. De Reet? Dat is toch een pornofilm?!

Gregbelgie

Avatar

ik denk da de enige perfecte persoon hiervoor zou zijn na arnold is dwayne johnson hij zou volgens mij echt een bangelijke terminator kunnen zijn met zijn 2 meter

NieuwsFilm

meest populair