Prachtige laatste trailer 'Beauty and the Beast'

Prachtige laatste trailer 'Beauty and the Beast'

Hoor onder meer de nieuwe versie van het lied Tale as Old as Time.

Walt Disney heeft een prachtige laatste trailer voor Beauty and the Beast vrijgegeven. Die geeft een redelijk chronologische blik op het verhaal van de film. De vader van Belle (Emma Watson) wordt op een nacht gevangen genomen door het Beest (Dan Stevens) en Belle gaat hem zoeken. Ze ruilt haar eigen vrijheid in voor die van haar vader en is in eerste instantie bang voor de levende dingen in het kasteel. Maar al snel realiseert ze zich dat er meer is dan alleen dat er meer achter zijn kwade uiterlijk zit dan ze dacht.

Dat klassieke verhaal, eerder al verteld met de film in 1991, wordt nu opnieuw verteld, compleet met liedjes en al. Regisseur Bill Condon trok daarvoor een boel componisten en zangers en zangeressen aan. Zo maakten Alan Menken en Tim Rice drie nieuwe nummers, waarvan er eentje gezonden gaat worden door Céline Dion. Daarnaast - en die horen we al in de trailer - maken John Legend en Ariana Grande een popversie van het titelnummer, Tale as Old as Time.


Beauty and the Beast draait vanaf 29 maart in de bioscopen. Naast Emma Watson en Dan Stevens zijn er onder meer rollen voor Ewan McGregor (Lumière), Gugu Mbatha-Raw (Plumette), Ian McKellen (Cogsworth), Stanley Tucci (Cadenza), Audra McDonald (Garderobe) en Emma Thompson (Mrs. Potts).

NieuwsFilm

meest populair