Eerste beelden 'Star Wars: The Last Jedi' in april?

Eerste beelden 'Star Wars: The Last Jedi' in april?

Volgens geruchten zal een blik achter de schermen tijdens de jaarlijke Star Wars Celebration worden onthuld.

Nog niet zo lang geleden werd de titel van Episode 8 onthuld, maar Lucasfilm houdt verder zijn lippen op elkaar over Rian Johnsons Star Wars: The Last Jedi. De grote vraag die iedereen beantwoord wil hebben is wanneer we een eerste trailer kunnen verwachten. Vele fans dachten dat dit vooraf aan Rogue One: A Star Wars Story zou zijn, maar dat bleek niet het geval. Een Super Bowl-spot lijkt nu ook uitgesloten.

Fansite Star Wars News beweert nu van een betrouwbare bron vernomen te hebben dat we de eerste beelden van de film te zien zullen krijgen tijdens de jaarlijkse Star Wars Celebration in april:

"We hebben contact opgenomen met een van onze bronnen, die beweert dat er momenteel hard gewerkt wordt aan een Behind the Scenes-compilatie voor The Last Jedi, wat de eerste beelden van de film zullen zijn die getoond gaan worden aan de fans. Dit betekent dat er dan dus geen teaser-trailer vrij wordt gegeven. Verdere geruchten die gaan op het web, waaronder trailer-beschrijvingen, zijn vals."

Bovenstaande zou dus betekenen dat een echte trailer pas na Celebration (13-16 april) zal verschijnen. Het meest logische scenario is dat we een trailer zullen krijgen vooraf aan de grote Disney-release Guardians of the Galaxy Vol. 2.

Star Wars: The Last Jedi draait vanaf 13 december 2017 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair