Duistere eerste clip 'Logan' en origineel Wolverine-kostuum te zien?

Iets dat de fans al jaren willen.

Nog een maandje en dan draait Logan in de Nederlandse bioscoop. Aangezien het naar eigen zeggen de laatste keer is dat Hugh Jackman de rol van Wolverine speelt, is het ook de laatste kans dat we hem te zien kunnen krijgen in het originele kostuum uit de comics. Middels een tweet lijkt de acteur ernaar te wijzen dat we het deels gele pak te zien krijgen. Ook zijn er twee nieuwe tv-spots verschenen.

Maar eerst de officiële eerste clip, met de titel You Know The Drill:


Inclusief het nog te verschijnen Logan en de cameo in X-Men: First Class heeft Jackman de rol van Wolverine maar liefst negen keer gespeeld. Als hij een superheldenoutfit aan had, dan was deze eigenlijk altijd een voor desbetreffende film ontworpen. Hieronder de post van Jackman, met de tekst "Het Origineel."


Naast bovenstaande tease zijn er ook twee tv-spots online verschenen voor de film van regisseur James Mangold, met uiteraard een blik op personages als Laura a.k.a. X-23 (Dafne Keen), Professor Charles Xavier (Patrick Stewart), Caliban (Stephen Merchant) en Donald Pierce (Boyd Holbrook). Vanaf 2 maart in de Nederlandse 2D bioscoop.





NieuwsFilm

meest populair