Haley Bennett de nieuwe Catwoman in 'Suicide Squad' spin-off 'Gotham City Sirens'?

Of toch in The Batman?

Actrice Haley Bennett heeft via Instagram een tweetal posts uitgestuurd waaruit de kenners opmaken dat de actrice mogelijk de rol van Catwoman gaat spelen in het DC Extended Universe. De kans is groot dat ze de rol gaat spelen in Gotham City Sirens, de spin-off van Suicide Squad.

Bennett begint ondertussen naam te maken in Hollywood. Na films als The Hole (2009) en The Equalizer (2014) was ze te zien in Hardcore Henry (2015), The Magnificent Seven (2016) en The Girl on the Train (2016). Komende periode is ze ook te zien in films als Terrence Malicks Song to Song (2017) en Thank You for Your Service (2017).

Als Bennett daadwerkelijk de rol van Catwoman gaat spelen dan is dat hoogstwaarschijnlijk in Gotham City Sirens of eventueel The Batman. Ondanks dat de laatste al enige tijd in ontwikkeling is, lijkt de kans het grootst dat Catwoman debuteert in de spin-off van Suicide Squad. Deze film heeft met David Ayer al een regisseur en naar verluidt staat Gotham City Sirens hoog op het verlanglijstje van Warner. Uiteraard keert in die film Margot Robbie terug als Harley Quinn. Recent werd Megan Fox gelinkt aan de rol van Poison Ivy.

Een verschijningsdatum voor Gotham City Sirens is nog onbekend. De kans lijkt groot dat Warner Bros. binnenkort een nieuwe DC-kalender onthuld.

Hieronder de Instagram-berichtjes van Bennett, met als eerste - zomaar - een foto van Catwoman en vervolgens twee foto's van Bennett met kort haar, een korte coupe die veel wegheeft van de oorspronkelijke haardracht van Selina Kyle, aldus de kenners.


This is me now. @garrennewyork

Een foto die is geplaatst door Haley Bennett (@halolorraine) op




NieuwsFilm

meest populair