De echte reden waarom 'Deadpool' gemaakt mocht worden

De echte reden waarom 'Deadpool' gemaakt mocht worden

En Cable voor Deadpool 2 lijkt wel degelijk gevonden.

Begin verleden jaar verscheen de zeer succesvolle X-Men spin-off Deadpool. De film bleek bikkelhard en lijkt de basis te hebben gelegd voor de toekomst van 20 Century Fox' superheldenfilms.

Scriptschrijver Rhett Reese sprak kort over hoe de film tot stand is gekomen en wat de reden was dat de film uiteindelijk ook akkoord werd bevonden door de studio. Ook wordt er een bepaalde acteur gelinkt met het tweede deel.

Iets anders dan Marvel en Disney


In een interview met Variety verklaarde co-schijver Reese dat hoofdrolspeler en producent Ryan Reynolds hen de opdracht gaf om tot het uiterste te gaan: "Hij zei dat we het script zo duister moesten maken als onze gedachten konden gaan. En zo gek en seksueel en gewelddadig als we wilden. Dus dat hebben we gedaan en we hebben er vervolgens 6 jaar mee gezeten."

Het blijkt dat niet alleen de in 2014 (opzettelijk) gelekte testbeelden de film een definitieve "GO" hebben bezorgd. Volgens Reese heeft het vooral te maken met de uitspraak van franchise-producent Simon Kinberg: "Laten we iets doen dat Marvel en Disney niet kunnen doen."

En dat het anders is, weten de mensen die de film gezien hebben. "Het voelt echt als een vreemde eend in de bijt ten opzichte van grote studiofilms. Ik denk dat dit bijgedragen heeft aan het succes," aldus Reese persoonlijke visie op het succes.

Pierce Brosnan

Via Meet the Movie Press wordt bevestigd dat oud James Bond-acteur Pierce Brosnan is beeld is om Cable te spelen in David Leitchs Deadpool 2. Enige tijd terug plaatste Ryan Reynolds al een foto met de acteur. Vervolgens stond het internet vol voorspellingen. Meerdere van de bij Meet the Movie Press aanwezige filmjournalisten gaven aan dat ze hebben vernomen dat Brosnan de rol gaat spelen.

NieuwsFilm

meest populair