Monsterlijke poster voor 'Kong: Skull Island' barstensvol Kaiju!

Monsterlijke poster voor 'Kong: Skull Island' barstensvol Kaiju!

Zo prijs je een film aan..!

Op basis van alle beelden die ondertussen over het interweb verspreid zijn, kan verondersteld worden dat het een wilde rit wordt: Kong: Skull Island. Na de al redelijk nette IMAX - Apocalypse Now poster zie je hieronder het Japanse affiche voor de film van regisseur Jordan Vogt-Roberts.

Naast dat we op de poster King Kong zien, staan er heel wat andere bewoners - Kaiju - van Skull Island op de poster. Ook is er plaats voor de inheemse menselijke bevolking.

Opvallend genoeg is er geen spoor te ontdekken van de indrukkende cast van de film, met onder meer Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, John Goodman, John C. Really, Brie Larson, Corey Hawkins, Tom Wilkinson en Thomas Mann. De film debuteert op 9 maart in de Nederlandse bioscoop.

Bekijk de afbeelding
Skull Island speelt zich af in de jaren 70. Een gevarieerde groep ontdekkingsreizigers is bij elkaar gekomen om samen naar een nooit eerder ontdekt eiland, gelegen aan de Grote Oceaan en even mooi als verraderlijk, te reizen. Wat ze niet weten is dat ze zich in het domein van de mythische Kong bevinden. Hieronder een reeks tv-spots:



NieuwsFilm

meest populair