Ben Affleck en Warner Bros. naar verluidt zeer tevreden met script 'The Batman'

Ben Affleck en Warner Bros. naar verluidt zeer tevreden met script 'The Batman'

Tegenstrijdige berichten gaan op dit moment rond over de Batman-film.

Er zijn wat gemengde berichten rond de staat van The Batman. Sinds het vertrek van Ben Affleck als regisseur, worden er berichten naar buiten gebracht rond de film, waaruit blijkt dat het niet goed gaat. Tegelijk zijn er verhalen dat het juist wel goed gaat, zoals vandaag van Variety's Justin Kroll.

Die stelt op sociale media, in een reactie op het bericht van gisteren van Forbes dat het goed gaat met het script. Hij zegt op Twitter dat zowel Ben Affleck als Chief Content Officer Toby Emmerich van Warner tevreden zijn met het script. "Meerdere bronnen vertellen me dat het nieuwe script deze maand ingeleverd werd en dat iedereen, waaronder ook Emmerich en Ben, er erg blij mee zijn."

Tegelijk reageert Mark Hughes, schrijver van het oorspronkelijke verhaal van Forbes, ook op Twitter. Hij zegt dat "alles van flink wat herschrijfwerk tot een nieuw script" mogelijk is, wat hij "hoor[t] van meerdere bronnen." Kortom: er zijn twee verschillende verhalen die nu rond gaan over The Batman.

De kans lijkt groot dat The Batman wel herschreven wordt, zodra men een nieuwe regisseur gevonden heeft. Naar verluidt is Matt Reeves de voornaamste kandidaat.



NieuwsFilm

meest populair