Eerste teaservideo & concept art 'Avengers: Infinity War'

Eerste teaservideo & concept art 'Avengers: Infinity War'

Rocket... Thor, Thanos en meer!

"Voor de schepping zelf, waren er zes singulariteiten, gesmeed in Infinity Stones," horen we de Collector (Benicio del Toro) zeggen als de eerste teaservideo voor Avengers: Infinity War begint. Het is een video met wat beelden van de set, maar vooral van mensen die vertellen dat we veel mogen verwachten van deze film van regieduo Anthony en Joe Russo.

In onderstaande video vertellen onder meer scenarioschrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely dat als Infinity War begint, "De Avengers alleen nog maar een naam is, zonder leden. De wereld is kwetsbaar." Dat deed men volgens producent Kevin Feige bewust, om Thanos (Josh Brolin) extra dreigend te maken. "Hij laat ons zien waarom hij de grootste, de beste en kwaadaardigste schurk is waar de Avengers het ooit tegen hebben opgenomen," aldus Feige. Maar helemaal alleen hoeven ze het niet te doen, want de Guardians of the Galaxy zullen helpen, zoals concept art bevestigt. Hieronder kan je de video bekijken, gevolgd door nog een video en concept art.


Acteur Robert Downey Jr. was verder live op de set van Infinity War. In de video beantwoordt hij een paar vragen rond de film en vertelt hij onder meer wat we mogen verwachten. De vragen worden gesteld door acteur Tom Holland, die de rol van Spider-Man speelt. Aanwezig zijn verder ook regisseurs Anthony en Joe Russo.


Dan is er nog de concept art. De eerste twee beelden bieden een betere indruk van Josh Brolins Thanos.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Dit derde beeld is van Robert Downey Jr. als Tony Stark, die voor een boel Iron Man-pakken staat. Die bouwde hij, omdat hij een groot gevaar voelt aankomen en de wereld wil beschermen.

Bekijk de afbeelding
En tot slot vervult de film duidelijk een belofte: we zien links Rocket Raccoon (Bradley Cooper) en rechts Thor (Chris Hemsworth). De Avengers en Guardians samen!

Bekijk de afbeelding
Avengers: Infinity War draait vanaf 3 mei 2018 in de bioscoop. Een jaar later volgt de vierde Avengers-film.

NieuwsFilm

meest populair