Eerste indruk 'X-Men: New Mutants'-personage Wolfsbane

Eerste indruk 'X-Men: New Mutants'-personage Wolfsbane

Concept-art zet Game of Thrones-actrice Maisie Williams in de rol.

Na X-Men: Apocalypse lijkt 20th Century Fox enigszins zoekende naar hoe zij verder moeten met de X-Men franchise. Naast de aanstaande spin-offs Logan en Deadpool 2 is de volgende X-Men film nog niet officieel aangekondigd. Er zijn twee projecten in ontwikkeling: X-Men: New Mutants en X-Men: Supernova.

New Mutants lijkt de grootste kanshebber om als eerste officieel een verschijningsdatum te krijgen. De film als al enige tijd in ontwikkeling, met The Fault in Our Stars-regisseur Josh Boone als kopman. Enige tijd terug verschenen al wat teasers via concept-art en nu heeft Boone concept-art gedeeld voor een belangrijk personage: Rahne Sinclair a.k.a. Wolfsbane.

De concept-art lijkt te onthullen dat de jonge actrice Maisie Williams (Game of Thrones) de rol zal gaan spelen. Het beeld komt overigens van de hand van designer Ashley Guillory, ook verantwoordelijk voor de eerder verschenen concept-video. Ondanks dat er al heel wat beelden zijn verschenen, is er nog geen cast bekend. Wel zou [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/56902][/url] terugkeren als Professor X. Andere personages in de film zijn naar verwachting Illyana Rasputin/Magik, Danni Moonstar/Mirage, Sam Guthrie/Cannonball, Roberto DeCosta/Sunspot en Warlock.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair