Mel Gibson kandidaat voor regie 'Suicide Squad 2'

Maar hij is niet de enige kandidaat.

Er zijn een aantal geruchten rond de regie van Suicide Squad 2. Niet alleen zou Warner Bros. actief in gesprek zijn met Mel Gibson voor de regie van de film, ook onderhandelt de studio met een paar andere regisseurs. Het gaat dan specifiek om Ruben Fleischer, Daniel Espinosa en Jonathan Levine. Er zou geen voornaamste kandidaat zijn, dus alles ligt nog open.

Mocht Gibson de film gaan regisseren, wordt dat zijn eerste grote studiofilm sinds hij Braveheart voor Paramount maakte. Hij keerde onlangs met Hacksaw Ridge voor het eerst in tien jaar terug op de regiestoel.

De eerste Suicide Squad-film werd geregisseerd door David Ayer en volgde een groep slechteriken, waaronder Deadshot, Harley Quinn, the Joker, Captain Boomerang en Killer Croc. Zijn werden in dienst van de Amerikaanse regering gedwongen, om grote bedreigingen aan te pakken in ruil voor strafvermindering.

Suicide Squad werd met gemengde kritieken ontvangen, maar verdiende desondanks 700 miljoen dollar aan de wereldwijde box office. Een vervolg was dus onvermijdelijk, net als wellicht de spin-off Gotham City Sirens, die regisseur Ayer maakt met Margot Robbie.t



NieuwsFilm

meest populair