Algemeen

Mel Gibson kandidaat voor regie 'Suicide Squad 2'

Maar hij is niet de enige kandidaat.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 13:58 in Algemeen
Er zijn een aantal geruchten rond de regie van Suicide Squad 2. Niet alleen zou Warner Bros. actief in gesprek zijn met Mel Gibson voor de regie van de film, ook onderhandelt de studio met een paar andere regisseurs. Het gaat dan specifiek om Ruben Fleischer, Daniel Espinosa en Jonathan Levine. Er zou geen voornaamste kandidaat zijn, dus alles ligt nog open.

Mocht Gibson de film gaan regisseren, wordt dat zijn eerste grote studiofilm sinds hij Braveheart voor Paramount maakte. Hij keerde onlangs met Hacksaw Ridge voor het eerst in tien jaar terug op de regiestoel.

De eerste Suicide Squad-film werd geregisseerd door David Ayer en volgde een groep slechteriken, waaronder Deadshot, Harley Quinn, the Joker, Captain Boomerang en Killer Croc. Zijn werden in dienst van de Amerikaanse regering gedwongen, om grote bedreigingen aan te pakken in ruil voor strafvermindering.

Suicide Squad werd met gemengde kritieken ontvangen, maar verdiende desondanks 700 miljoen dollar aan de wereldwijde box office. Een vervolg was dus onvermijdelijk, net als wellicht de spin-off Gotham City Sirens, die regisseur Ayer maakt met Margot Robbie.t

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dakai-world

Avatar

Ik dacht dat de beste man bezig was op het vervolg van The Passion of the Christ? Wordt dat nu weer in de ijskast gedaan?

Rich Art

Avatar

Dat ligt er aan of hij "ja" of "nee" gaat zeggen. :P

Bilbo

Avatar

Toe maar, da's een aardig gerucht. Weet niet zozeer of ik het moet geloven en ik zie het ook niet zo snel gebeuren, maar ik zou het wel vet vinden.

Robbepost

Avatar

Dan moet de film wel een R-rating krijgen (wat niet zal gebeuren), want met Braveheart/Apocalypto/Passion of the christ/Hacksaw ridge heeft Mel bewezen grof geweld uitstekend in beeld te kunnen brengen.

Xenolicker

Avatar

Ho, wacht even Filmtotaal - het is nog geen 1april hoor!

Steve-O

Avatar

Gibson heeft ook al bevestigd dat ze in vroege onderhandelingen zijn. WB zou er alles aan moeten doen om hem te strikken. R rating en al.
Misschien dat Gibson WB zover krijgt om The Resurrection te financieren.

jaime91

Avatar

Hij heeft het zelf bevestigd maar ik blijf dit een absurd verhaal vinden. Niet alleen omdat Gibson nog niet zo heel lang geleden uithaalde naar superheldenfilms maar ook omdat dit haaks staat op de problemen die Affleck heeft met WB. Als ik die verhalen namelijk moet geloven zit WB Affleck juist in de weg en mag hij zijn ding niet doen.

Ik zie dat bij Gibson dus echt niet gebeuren. En natuurlijk heeft hij nog geen handtekening gezet maar als hij dat wel doet zie ik hem nog steeds binnen zeer korte tijd alsnog opstappen. Ik zie Gibson namelijk niet als een persoon die door de knieeen gaat voor een studio, en een studio film wil maken ipv zijn eigen film.

Maar goed laat ik het van een andere kant bekijken. Het zou goed kunnen dat ze bij WB juist gedacht hebben, ok Gibson heeft een punt dat er teveel met geld gegooid wordt in dit genre. Laten we eens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. En laten we voor een top regisseur gaan en de makers van onze superheldenfilms misschien wat minder in de weg gaan zitten. Of laten we op zijn minst wat beter gaan samenwerken met de makers van onze films.

Hoe dan ook, mocht Gibson akkoord gaan en mocht het uiteindelijk zo ver komen dat hij inderdaad Suicide Squad 2 maakt, dan krijg ik toch weer wat hoop. Omdat Gibson een geweldige regisseur is, en omdat ik nogmaals Gibson niet zie buigen voor een studio. Ik zie hem wel als iemand die best wil onderhandelen, dat doet hij immers nu al door toch met WB om de tafel te gaan. Maar ik zie het niet gebeuren dat hij iets tegen zijn zin gaat doen. En dat geeft mij hoop.

Master Of Films

Avatar

Mel Gibson in gesprek met WB voor de regie van Squad 2.
Say What!!!untouchigf

Avatar

Mel is te goed voor deze job...

Mav Damian

Avatar

Als ik eerlijk mag zijn Suicide Squad zal eigenlijk nog passen voor Gibson. Ja hij heeft negatieve commentaar gezegd over Superheldenfilms, maar Suicide Squad is totaal iets anders dan alle andere superheldenfilms. Suicide Squad moet meer a la The Dark Knight zijn. Een script met een donkere en realistische toon is dit de perfecte film voor Gibson om te gaan regisseren.

Frietgezicht

Avatar

Dan gaat het de beste 'superhelden' -film ooit worden.

Civilian Supreme

Avatar

Toch heb ik dan liever dat hij die Batman film maakt.
Welk project hij ook gaat doen, ik heb er automatisch meer interesse in.

Dinomite

Avatar

Mel is zo overgekwalificeerd! Ik ben zeer benieuwd naar het eindresultaat mocht dit doorgaan.
Dit zou wel eens even iets heel anders kunnen worden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair